Αυτοκίνητο για τους νεόνυμφους

Η διαδρομή που διανύει η νύφη, από το σπίτι της έως το χώρο της τελετής, είναι αυτή που θα την οδηγήσει στη καινούργια της ζωή.

Στα χωριά ή στα μικρότερα μέρη, όπου οι αποστάσεις είναι κοντινές, οι νύφες οδηγούνται στην εκκλησία με τα πόδια και με την συνοδεία συγγενών ή ακόμη και μουσικών, σε περίπτωση παραδοσιακού γάμου.

Αν όμως οι αποστάσεις είναι μεγαλύτερες, ή αν η νύφη θέλει να κάνει μια πριγκιπική άφιξη, είναι απαραίτητο ένα μεταφορικό μέσο που να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Το όχημα που συνοδεύει τη νύφη είναι συνήθως αυτό που, μετά την τελετή, μεταφέρει το ζευγάρι μαζί στη κοινή του ζωή.

Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο όχημα σύμφωνα με το στυλ του γάμου


Το στυλ του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι ανάλογο του concept του γάμου και όχι παράταιρο, υπερβολικό ή αδιάφορο. Για παράδειγμα, δεν είναι ότι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο αντίκα σε έναν λιτό γάμο δίπλα στη θάλασσα. Με τον ίδιο τρόπο, δεν ενδείκνυται ένα σπορ αυτοκίνητο σ’ έναν κλασικό γάμο.

  • Εάν το νυφικό είναι απλό, σε ίσια γραμμή και όχι ιδιαίτερα πλουμιστό θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα μικρό, σπιρτόζικο αυτοκίνητο.
  • Εάν το νυφικό είναι πλούσιο, με μακρύ πέπλο καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ευρύχωρο και άνετο αυτοκίνητο, ώστε να μην τσαλακωθεί το νυφικό και κυρίως να μη νιώσει δυσφορία η νύφη.
  • Εάν θέλετε να στολίσετε το αυτοκίνητο με λουλούδια καλό είναι να προσέξετε την υπερβολή, ειδικά το καλοκαίρι που το άρωμά τους μπορεί να σας ζαλίσει.
  • Εάν ο γάμος σας είναι οικολογικός, σε κάποια φάρμα στην εξοχή ή σε κάποιο νησί, θα μπορούσατε να εμφανιστείτε και με ποδήλατο (λευκό και στολισμένο), πράγμα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις!
  • Εάν, τέλος, ο γάμος σας είναι πιο ροκ, η εμφάνιση με μηχανή είναι must.

Μην ξεχνάτε πως ότι μέσο και αν διαλέξετε θα πρέπει να είναι στο στυλ σας, να σας ταιριάζει και κυρίως να σας αναδεικνύει!

Photos: www.bitrebels.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...