Βάσεις για τις κάρτες των καλεσμένων σας

Εδώ στην Ελλάδα, δεν συνηθίζετε και πολύ, να έχουμε μικρές βάσεις με το όνομα του κάθε καλεσμένου και την θέση που θα καθίσει.

Είναι όμως κάτι που δίνει ένα ξεχωριστό ύφος στην δεξίωση σας, και το κόστος δεν είναι πολύ μεγάλο. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή να φτιάξετε μόνες σας αυτές τις μικρές βασούλες. Προσθέτουν αυτό το κατιτίς που σε όλους αρέσει. Άλλωστε οι περισσότεροι θα το κρατήσουν σαν αναμνηστικό για να θυμούνται τον γάμο σας.

Σας έχω μερικές όμορφες ιδέες που είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσουν.

Όταν το θέμα του γάμου σας έχει σχέση με το κρασί, οι φελοί από μπουκάλια κρασιού είναι ότι πρέπει για την υποδοχή των καλεσμένων συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί.

Δημιουργήστε την τέλεια παραθαλάσσια ατμόσφαιρα, δείχνοντας στους καλεσμένους σας στις θέσεις τους, με αυτά τα όμορφα αυθεντικά κοχύλια. Έχουν υπέροχα σχέδια και υπάρχει ειδική υποδοχή για την τοποθέτηση της κάρτας. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κοχύλι τους σαν ενθύμιο και να τοποθετήσουν εάν θέλουν την δική τους φωτογραφία.  Τέλειο αναμνηστικό για γάμους πλάι στην θάλασσα!

Ένα σύμβολο της φιλίας και της μεγάλης διάρκειας ζωής σε πολλούς πολιτισμούς, Το μπαμπού προσφέρει μια εξωτική ασιατική πινελιά σε κάθε περίσταση. Θα εκπλαγείτε με το πόσο κάτι τόσο ελαφρύ και λεπτό, μπορεί να μεταφέρει τόσο μεγάλο μήνυμα στους καλεσμένους σας.

Για τους λάτρεις της φύσης έχουμε φύλλα. Ακόμα ένα υπέροχο αναμνηστικό στο όποιο μπορούν να τοποθετήσουν τα σημειώματά τους οι καλεσμένοι σας.

Φυσικά δεν παραλείπουμε τον κρίνο. Ένα διαχρονικό σύμβολο αγνότητας, που ταιριάζει απόλυτα με έναν γάμο.

Αν είστε λάτρεις της μουσικής και θέλετε να εντυπωσιάσετε, δεν έχετε πάρα να διαλέξετε αυτές τις υπέροχες και ξεχωριστές βάσεις. Όπως σας είπα είναι κάτι που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας.

Μπορείτε να βρείτε τις βάσεις στα παρακάτω site: www.modwedding.com, www.wedding-favours.ca, www.bea-coup.com, www.myweddingfavors.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...