Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

pinit fg en rect gray 28 Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

Αλίκη: Πόσο διαρκεί το “πάντα”?

Λαγός: Μερικές φορές…μονάχα ένα δευτερόλεπτο.

Αυτό το δευτερόλεπτο που ερωτευτήκατε και το “πάντα” που θέλετε να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας τώρα, θυμίζει παραμύθι. Ένα λατρεμένο παραμύθι που ακούει στο όνομα ”Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”.

Σαν την μικρή Αλίκη, βρήκατε τον σύντροφο της ζωής σας και μπήκατε στην λαγότρυπα της ευτυχίας σας! Εσείς ως Αλίκη, στη Χώρα των Θαυμάτων, τον λατρεμένο- παραμυθένιο γάμο σας. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε…

weddingstylist alice wonderland Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

Ζωηρά χρώματα, vintage αισθητική, ελαφρώς girlish εμφάνιση μα πάνω απ’ όλα παιχνίδι και φαντασία: Αυτά είναι τα στοιχεία για έναν γάμο ως μια άλλη Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων!

weddingstylist aliceinwonderland wedding Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

Μια πραγματικά παραμυθένια τούρτα…

weddingstylist alicewonderland Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

weddingstylist alicewonderland gamos Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

Γλυκάκια – cupcakes τοποθετημένα σε φλυτζάνια τσαγιού! Καταπληκτική ιδέα, αφού το τσάϊ κυριαρχεί στο λατρεμένο μας παραμύθι icon smile Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

weddingstylist tea cups Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

Διακόσμηση γαμήλιων τραπεζιών με πολύ χρώμα, κέφι και φαντασία!

weddingstylist alicewonderland weddingideas Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων! weddingstylist tea alicewonderland Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!

Photos from www.bride.ca, www.greenweddingshoes.com, www.blog.hwtm.com, www.grinandbakeit.comwww.torontoweddingsociety.comwww.weddingbee.com

pixel Γαμήλια πρόσκληση στη Χώρα των Θαυμάτων!