Δεξίωση γάμου με γεύση…. παγωτού

Επειδή  το καλοκαίρι πλησιάζει, σας βρήκαμε μια νόστιμη και δροσερή πρόταση για την δεξίωση του γάμου σας, που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας.

Σε μια καλοκαιρινή γαμήλια δεξίωση, συνήθως το παγωτό το σερβίρουνε προς το τέλος. Έτσι ξέραμε μέχρι τώρα.

Τι θα λέγατε, για μια μικρή ανατροπή;

Η πρωτοτυπία σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι αντί για ένα πλούσιο γαμήλιο μενού, προσφέρετε,  πολλά ξεχωριστά και γευστικότατα παγωτά. Εντάξει είναι λίγο σοκαριστικό για τα ελληνικά δεδομένα αλλά συμβαδίζει απόλυτα με την σημερινή πραγματικότητα. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε γάμους, που πραγματοποιούνται απογευματάκι χωρίς να συνεχίζουν με γαμήλια δεξίωση.

Από την άλλη, σκεφτείτε να παντρεύεστε μέσα στον καύσωνα και μετά να πρέπει οι καλεσμένοι σας να διανύσουν μια  χιλιομετρική απόσταση μέχρι τον χώρο της δεξίωσης σας; Λέω εγώ τώρα. Τι καλύτερο υπάρχει από το κέρασμα ενός παγωτού μετά την τελετή; Και θα τους δροσίσετε, αλλά και θα κατευνάσετε το αίσθημα της πείνας τους, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δεξίωσης σας και να σας περιμένουν.

Επιλέξτε μερικές γεύσεις παγωτού, ένα μείγμα από γλυκά και αλμυρά (φράουλες, καραμελίτσες κομμάτια από ξηρούς καρπούς και σοκολάτα) για να πασπαλίσετε από πάνω, κάποια σιρόπια για να περιχύσετε και να, ένα υπέροχο, ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...