Δώστε νόημα στο γάμο σας

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και στο μυαλό σας έρχονται διάφορες ιδέες, για το πώς θα κάνετε τον γάμο σας ιδιαίτερο.

Μπορείτε και πρέπει  να δημιουργήσετε έναν γάμο που το θέμα του να αντιπροσωπεύει πιστά εσάς. Να είστε εσείς με λίγα λόγια, o εαυτός σας, και όχι απλά  ένα ακόμα  απρόσωπο χαρούμενο γεγονός.

Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχει ένας καταιγισμός ιδεών από την βιομηχανία του γάμου, που μόνο σύγχυση μπορεί να προκαλέσει μερικές φορές. Είναι και οι συγγενείς και οι φίλοι που θέλουν πολύ να βοηθήσουν, αλλά αυτοί έχουν τις δικές τους ιδέες για το θέμα του γάμου.

Μερικά μικρά μυστικά που έχουμε να σας προτείνουμε, μπορεί  να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για σας και να καταφέρετε να εξατομικεύσετε την  ιδέα του  γάμου σας.

Κάνετε  αυτό που αγαπάτε
Ξεχάστε όλα όσα έχετε ακούσει για τα χρώματα και ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός τους. Τι πάει με τι ;  Τι πρέπει να φοράει ο γαμπρός και ο κουμπάρος. Το προσκλητήριο πρέπει να είναι ασορτί με την μπομπονιέρα, και πολλά, πολλά  ακόμα που λογικά πρέπει να είναι.

Σκεφτείτε αυτό που πραγματικά αγαπάτε  και βρείτε έναν τρόπο να το προσαρμόσετε στον δικό σας γάμο. Πρέπει να αντανακλά στο στυλ σας, αυτό που πραγματικά είστε να έχει την άποψή σας για το γεγονός.

Σκεφτείτε οικονομικά

Οι πιο επιτυχημένοι  γάμοι δεν είναι αναγκαστικά και οι  πιο ακριβοί. Οι πιο επιτυχημένοι γάμοι είναι αυτοί που δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, όπου οι καλεσμένοι  μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το γεγονός του γάμου σας.

Προσθέστε μερικές απλές, αλλά απρόσμενες λεπτομέρειες  για να υπενθυμίσετε  στους καλεσμένους  σας,  ότι είναι ο δικός σας γάμος ότι δεν βρίσκονται  κάθε ημέρα παρόντες.

Προσφέρετε άνεση

Όταν μιλάμε για άνεση τι μας έρχεται στο μυαλό; Για  εμένα όπως και για τον περισσότερο κόσμο  έρχεται η εικόνα του σπιτιού μας. Προσθέστε πινελιές και χρώμα που να θυμίζουν στον κόσμο ότι είναι σαν στο σπίτι τους.

Τολμήστε να προσθέσετε άνετους  καναπέδες,  χαλιά, και  ότι  άλλο δηλώνει το ύφος του σπιτιού σας

Δημιουργείστε  τους  δικούς  σας κανόνες
Μην  νιώσετε περιορισμό  από την παράδοση και τα έθιμα. Κάντε και μερικές <παραβιάσεις> εφόσον το αποφασίσετε  και οι δύο, σαν ζευγάρι.

Κάτι τέτοιο είναι αρκετά διασκεδαστικό και  προσφέρει και στους καλεσμένους  σας,  μια νέα ξεχωριστή εμπειρία.

Να είστε  η ”ψυχή”του πάρτι

Αν θέλετε να έχετε έναν γάμο, όπου οι καλεσμένοι θα χορεύουν   μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τότε θα πρέπει  να χορεύεται και εσείς μέχρι τις πρώτες  πρωινές ώρες. Αν θέλετε ένα πάρτι με χαμηλή μουσική και ατελείωτες ώρες κουβέντας τότε είστε εσείς αυτοί που θα αρχίσετε να μιλάτε πρώτοι. Με απλά λόγια, οι καλεσμένοι σας θα έρθουν στο γάμο σας για να γιορτάσουν μαζί σας και να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας για το πώς θα ενεργήσουν στον γάμο σας.

Αφήστε λοιπόν πίσω τους κανόνες και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μένοντας πιστοί στο ποιοι είστε καθημερινά.

Photos:

www.projectwedding.com

www.bestweddingdecorations.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...