Ποιό στυλ δεξίωσης θα ακολουθήσετε;

Όταν συζητάω με τα ζευγάρια για  την οργάνωση του γάμου τους , προσπαθώ να αντιληφθώ τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο καθένας από τους δύο  ξεχωριστά και πως μπορούμε να παντρέψουμε δύο στύλ μαζί .
Δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, όμως με κέφι και διάθεση όλα είναι δυνατά. Όλοι θέλουνε ο γάμος τους να είναι ξεχωριστός και ειδικά το κομμάτι της δεξίωσης . Αυτό είναι πολύ λογικό γιατί ο χρόνος που βρίσκεται το ζευγάρι μαζί με αγαπημένους  συγγενείς και φίλους είναι πολύ περισσότερος  στον χώρο της δεξίωσης, από ότι στην τελετή του γάμου τους.
Αυτό που κάνει την κάθε δεξίωση ξεχωριστή,  είναι το προσωπικό ύφος και το συναίσθημα που βγάζει το ζευγάρι μέσα από αυτό.
Ανεξάρτητα για το που θα  αποφασίσετε να κάνετε την δεξίωσή σας , το πως θα την κάνετε έχει σημασία. Κάντε το με αγάπη προς τους καλεσμένους σας.  Σκεφτείτε τι θα θέλατε εσείς εάν είσασταν καλέσμένος σε κάποια δεξίωση και προσπαθήστε να προσφέρετε κάτι αντίστοιχο. Κάτι ιδιαίτερο , απλό και ξεχωριστό που χαρακτηρίζει εσάς και την σχέση σας . Δώστε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες. Αυτές είναι που  θα κάνουν τον γάμο σας να ξεχωρίσει και να μείνει αξέχαστος σε όλους τους καλεσμένους σας.

Photos thebridescafe.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...