Κάτι παλιό, κάτι καινούργιο από το Anthropologie’s BHLDN

Ελπίζω να θυμάστε τι είναι το  BHLDN. Είναι ο διαδικτυακός ιστότοπος του Anthropologie. Και αν αγαπάτε το Anthropologie-με τις διακοσμητικές του προτάσεις εμπνευσμένες από τον γάμο, τότε αυτές οι φωτογραφίες είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσουν.

Ο συνδυασμός είναι πολύ ιδιαίτερος και ξεχωριστός  με πολλά μεταλλικά στοιχεία. Ασημένιο βάζα σε απόχρωση  υδραργύρου κοσμούν τα τραπέζια των καλεσμένων. Τα  σερβίτσια χαρακτηρίζονται από επιχρυσωμένους τόνους του χρυσού. Φτερά, καρφίτσες,  ρολόγια αντίκες, χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικά  δίνοντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, ενώ οι δαντέλες προσθέτουν μια ρομαντική, παιχνιδιάρικη πινελιά.

Δεδομένου ότι η διακόσμηση της δεξίωσης έχει μια  vintage-έμπνευση, προσθέτοντας «κάτι νέο», όπως τις μοντέρνες γυάλινες καρέκλες το αποτέλεσμα φαίνεται και είναι τέλειο.

Vibrant πορτοκαλί, απαλό ροζ, ροδακινί και κλασικά γαμήλια λουλούδια, τριαντάφυλλα και γαρύφαλλα σε χρώμα ελεφαντόδοντου χρησιμοποιήθηκαν, μέσα σε γυάλινα βάζα υδραργύρου, δίνοντας το vintage-chic θέμα των ονείρων μας.

Photos: www.onewed.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...