Κομψός και σύγχρονος στολισμός

Ξέρετε, ότι δεν μπορώ να αντισταθώ στους στολισμούς. Μόλις δω κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο θέλω αμέσως να σας το δείξω.

Βρήκα λοιπόν αυτόν τον απλό, αλλά ταυτόχρονα κομψό και μάλιστα οικολογικό στολισμό.

Έχουμε ξαναπεί πόσο σημαντική είναι η λεπτομέρεια. Είναι αυτή που δείχνει πόσο προσεγμένος είναι ο γάμος σας και δηλώνει ότι ασχοληθήκατε με επιμέλεια μαζί του.

Η παλέτα των χρωμάτων στον συγκεκριμένο στολισμό είναι, οι αποχρώσεις του πράσινου, καφέ, κίτρινο και μπεζ.

Πέρα από αυτό, είναι ένας στολισμός που μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε μόνες σας. Είναι μια εναλλακτική επιλογή για γάμους, φιλικούς προς το περιβάλλον. Μια τάση που συνεχώς έχει ανοδική πορεία.

Βλέπουμε πως, μέσα στον στολισμό ενσωματώνονται τα βότανα με τα αγριολούλουδα, ενώ για το δέσιμο της πετσέτας χρησιμοποιείται το τόσο συνηθισμένο αλλά και τόσο πολύτιμο, σιτάρι.

Τελικά, μια οικολογική επιλογή είναι η καλύτερη δυνατή για το περιβάλλον και ταυτόχρονα κομψή και μοντέρνα όπως οποιοσδήποτε στολισμός γάμου.

Οι πετσέτες στολίστηκαν με λινάτσα και δέθηκαν με απλό σπάγκο μαζί με σιτάρι και ένα βότανο, ενώ για βάση πιάτου χρησιμοποιήθηκαν κομμάτια ξύλου. Απλά, υπέροχο!

Θυμάστε τα παλιά φερ-φοσέ; Όλο και κάπου θα τα έχει πάρει το μάτι σας. Εδώ τα πήρανε τα βάψανε και τα στολίσανε επίσημα για τον γαμπρό και την νύφη.

Σε αυτό το σημείο, σας δίνουμε το PDF αρχείο, το οποίο μπορείτε να τυπώσετε, για να φτιάξετε μόνες σας αυτήν την πρόσκληση.

Όλη την φωτογράφιση την πήραμε από το Brenda’s wedding blog. Thank you Brenda 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...