Να’ μαστε πάλι εδώ παρέα

«Καλώς τη να κι ας άργησε» θα μπορούσατε να πείτε και θα είχατε δίκιο.

Ξέρω ότι η επαφή μας πήγε διακοπές για λίγο, (τόσο δα), αλλά τώρα είμαστε πάλι εδώ έτοιμοι για νέες περιπέτειες!

Μου λείψατε, το παραδέχομαι, αλλά πρέπει να σας πω (και αυτό παρακαλώ να μην εκληφθεί ως δικαιολογία) ότι αυτό το καλοκαίρι καλοπάντρεψα πολλά κορίτσια! Πολλή δουλειά λοιπόν, πολλά χαμόγελα, πολλά νέα ξεκινήματα και όλα αυτά μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερη και να διοχετεύω την θετική ενέργεια που παίρνω από τη δουλειά μου σε σας.

Τέρμα τα μελιστάλαχτα, και για να μην φανώ τόσο εργασιομανής να σας πω ότι είχα και λίγο χρόνο για μερικές βουτιές αλλά κυρίως για να εξασκήσω το αγαπημένο μου σπορ∙ να κάθομαι και να ατενίζω το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου κάνοντας όνειρα και σχέδια για τη νέα χρονιά.

Οι ιδέες που γεννιούνται μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι απίστευτες, θα το διαπιστώσετε, ελπίζω, μέσα από το blog καθώς, φυσικά, σκοπεύω να τις μοιραστώ όλες μαζί σας!!!

Καλό φθινόπωρο λοιπόν να έχουμε, και ας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη ότι, από καιρό, μας τριβελίζει το μυαλό, αλλά το αναβάλαμε συνεχώς, είτε γιατί το φοβόμασταν, είτε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι.

Το moto μας για φέτος «Δεν είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα που κάνεις με ευχαρίστηση που καθορίζουν τη ζωή σου.»

Και για να μην ξεχνιόμαστε το κουπόνι συνεχίζεται κανονικά ….

photo: www.stylemepretty.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...