Νυφικά, κομμένα και ραμένα στα μέτρα σας

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για χρήσιμες πληροφορίες, που πάντα θέλω να σας μεταφέρω, βρήκα ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο site. 

Το site αυτό, www.celebrityfashion.gr, παρουσιάζει διάφορες τουαλέτες υψηλής ραπτικής, νυφικά, αλλά και ότι άλλο ονειρευτείτε να φορέσετε εσείς, εκείνη την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας,  και το ράβει στα μέτρα σας. Ναι, έτσι ακριβώς είναι.

Η καρδιά του Celebrity Fashion είναι η κυρία Alexandra Mourelo, με την οποία επικοινωνήσαμε και της ζητήσαμε να μας περιγράψει, τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το site της.

Εμείς, ακούσαμε με ενδιαφέρον, όλα όσα μας είπε, και σας τα μεταφέρουμε:

” To Celebrity Fashion, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο με έδρα την Αθήνα από 4 συνεργάτες, με σπουδές και εμπειρία στον χώρο της μόδας. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και έτσι του δίνετε η δυνατότητα να διατηρεί χαμηλές τιμές στα προϊόντα του.

Εμείς, ψάχνουμε, και φέρνουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο εξωτερικό σε ποιότητα άψογη και τιμές καταπληκτικές. Οι κύριοι συνεργάτες μας, εδρεύουν κυρίως στην Γερμανία με υποκαταστήματα στην Αγγλία.

Πρόκειται για τουαλέτες υψηλής ραπτικής, αφού πέρα από τα στάνταρντ μεγέθη και χρώματα μπορούν να γίνουν ακριβώς στις δικές σας, προσωπικές διαστάσεις και το χρώμα της αρεσκείας σας!

Επίσης, έχουμε την δυνατότητα να ράψουμε για εσάς  το νυφικό ή την τουαλέτα που είδατε σε κάποιο περιοδικό ή κάπου αλλού με ίδιας άριστης ποιότητας υλικά στα μέτρα σας. Υψηλή ραπτική σε προσιτή τιμή, μόνο για εσάς!

Είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε ενθουσιασμένες από τα ιδιαίτερα σχέδια, τις τιμές, και κυρίως την ποιότητα η οποία είναι όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες!”

Έτσι λοιπόν χάρη στο Celebrity Fashion έχουμε την ευκαιρία, να αποκτήσουμε κι εμείς τη λάμψη των celebrities και να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση χωρίς να αδειάζουμε τις τσέπες μας. Συγχαρητήρια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...