Πρό(σ)κληση φθινοπώρου

Αγαπώ τις φρέσκιες εμπνεύσεις στα είδη γάμου που συμβαδίζουν με τις διαφορετικές εποχές του χρόνου! Εδώ σας δίνω πέντε ιδέες για φθινοπωρινά προσκλητήρια. Και όχι μόνο. Θα μπορούσατε να τα συνδυάσετε με διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα στολίζουν το τραπέζι του γάμου ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Το φθινόπωρο, άλλωστε, είναι μια υπέροχη εποχή για να εμπνευστούμε και να “κλέψουμε”λίγο από τη γλυκιά θαλπωρή των χρωμάτων του!

1. Βγαλμένο από παραμύθι

Το ζεστό χρώμα της ντάλιας συνδυασμένο με το γλυκό χρώμα της κολοκύθας. Σε σοβαρή, ελαφρώς παιχνιδιάρικη, σύνθεση για το προσκλητήριο και σε μια σαφώς δημιουργική, πρωτότυπη και απόλυτα παραμυθένια σύνθεση για τις διακοσμητικές λεπτομέρειες. Κεντρικό θέμα η κολοκύθα σε ρόλο βάζου. Εάν θέλετε να μεταμορφώσετε τον χώρο δεξίωσης σε  παραμύθι, τολμήστε το.

2. Η κομψότητα της αμπέλου

Χαριτωμένες λαδί και πράσινες αποχρώσεις σε χορευτικούς σχηματισμούς αμπελιών σε μεταφέρουν στην Τοσκάνη. Αν προσαρμόσετε και το κείμενο σε αυτό το ύφος, θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στα προσκλητήρια σας. Οι λεπτομέρειες της διακόσμησης είναι απλές. Κεντρικό θέμα τα φύλλα αμπέλου, κομμένα στην ώριμη φάση τους, ώστε να επιτύχουμε τις ζεστές κόκκινες πινελιές. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε διάφανα βάζα, για να φαίνεται ολόκληρο το φυτό.  Μικρές κολοκύθες, φυσικές ή βαμμένες συμπληρώνουν το ντεκόρ.

3. Πανδαισία χρωμάτων

Το προσκλητήριο και το κεντρικό θέμα της διακόσμησης σε τέλεια αρμονία πράσινου, κίτρινου και απαλού κόκκινου, χωρίς να αποκλείονται και άλλες κοντινές αποχρώσεις. Μπουκέτα, δεμένα με φαντασία και τοποθετημένα σε τεχνοτροπικά κομμένες κολοκύθες, κλέβουν την παράσταση, ενώ η ιδέα του να τοποθετήσετε φρέσκα φρούτα (μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια) γύρω από το ντεκόρ θα εκπλήξει ευχάριστα τους προσκεκλημένους σας. Μην ξεχάσετε να “πετάξετε” και κάποια φύλλα, πάντα στο ύφος του φθινοπώρου!

4. Ευφάνταστο χωρίς κόπο

Με ζεστές πορτοκαλί αποχρώσεις σε λευκό φόντο, το προσκλητήριο σας θα δείχνει χαρούμενο και γιορτινό. Η βασική ιδέα αυτού του σχεδίου είναι οι διαφορετικές διαστάσεις στα λουλούδια, που του δίνουν ιδιαίτερη ενέργεια και ζωντάνια. Το ντεκόρ, απλό αλλά ιδιαίτερα κομψό σε αυτή την περίπτωση, περιλαμβάνει ένα μπουκάλι λευκό κρασί πάνω σε ξύλινη βάση (αν βρείτε ξύλινο κορμό ακόμη καλύτερα) , και φυσικά δίπλα του μια ζουμερή, ώριμη κολοκύθα. Το όλο σκηνικό παραπέμπει στη ηρεμία της εξοχής. Τέλειο.

5. Η απλότητα του ρουστίκ

Αγαπημένο το προσκλητήριο με το δέντρο και χαραγμένα τα ονόματά σας. Σίγουρα θα εντυπωσιάσει, όχι μόνο με το ευφάνταστο σχέδιο, αλλά και με την αρμονία των χρωμάτων- γήινο καφέ ξύλου παντρεμένο με κόκκινο κεραμιδί. Διατηρείστε το ύφος και στο υπόλοιπο ντεκόρ, καλύπτοντας φρέσκες ντάλιες, ή οποιοδήποτε άλλο λουλούδι εποχής, με τα ποτήρια της σαμπάνιας. Απλά δημιουργικό.

Photos: www.magnetstreet.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...