Το τούλι είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε όλους τους γάμους. Μπορεί να είναι η επιλογή σας για το νυφικό σας, για το πέπλο σας, για τις μπομπονιέρες σας και τέλος για την διακόσμηση της εκκλησίας αλλά και της δεξίωσης σας. Ψάξαμε και βρήκαμε έναν έξυπνο και μοντέρνο τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τούλι, φτιάχνοντας μόνη σας τον στολισμό του γάμου σας και γιατί όχι με λίγη περισσότερη φαντασία, ακόμα και τις μπομπονιέρες σας.


Αυτό που θα χρειαστείτε είναι τούλι σε ότι χρώμα θέλετε εσείς, λεπτό σύρμα ή σχοινί, αυτοκόλλητα τεχνητά διαμαντάκια, ένα χαρτόνι, ψαλίδι, αρκετές κορδέλες ή πετονιά και καλή διάθεση.

Η διαδικασία είναι απλή. Παίρνεται το χαρτόνι και το κόβεται στο μέγεθος που θέλετε να κάνετε τα Pom Poms σας. Έπειτα κόβετε κάθετα σε λωρίδες το τούλι και μετά τυλίγεται την κάθε λωρίδα γύρω από το χαρτόνι. Τραβήξτε με προσοχή το χαρτόνι μέσα από το τούλι και δέστε ακριβώς στην μέση με λεπτό σύρμα για να μην σας χαλάσει. Στην συνέχεια κόβετε τις δύο πλευρές, δεξιά και αριστερά και τραβάτε με τρόπο τα κομμάτια προς το κέντρο για να γίνει το Pom Pom σας. Στο τέλος, κολλάτε επάνω τους τα αυτοκόλλητα διαμαντάκια και τελειώσατε.

Τόσο απλό.

via factorydirectcraft.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...