Τι λένε τα χρώματα του γάμου σας, για εσάς

Τα χρώματα που επιλέγετε για τη ημέρα του γάμου σας, είτε για το στολισμό σας, είτε για το νυφικό σας, αντανακλούν την προσωπικότητα και το στυλ σας.

Τα χρώματα μπορούν επίσης,  να επηρεάσουν τις διαθέσεις γενικότερα, ενώ παράλληλα αποπνέουν αισθησιασμό, ζεστασιά, και νεανικότητα.

Με καλαίσθητες διακυμάνσεις, από ζωντανά σε παστέλ και από τρεμοφέγγοντα σε ματ, τα γαμήλια χρώματά σας, λένε πολλά για εσάς. Έτσι,  είτε επιλέξετε τα αγαπημένα σας χρώματα για τον γάμο σας, είτε επιλέξτε αποχρώσεις με τις οποίες θα  συμπληρώσετε το βασικό λευκό, εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα που θα σας φανεί χρήσιμη για την επιλογή χρωμάτων αλλά και για το τι συμβολίζει το κάθε χρώμα.

Λευκό: Συμβολίζει  πάντα την  αγνότητα και την αθωότητα. Το λευκό έχει ισχυρή τη χροιά της απλότητας και της τελειότητας. Είναι μια λαμπρή απόχρωση, που υποδηλώνει μια καθαρή παλέτα ή ένα  νέο ξεκίνημα.

Ροζ: Μια πιο ήπια, κοριτσίστικη επιλογή, το ροζ είναι η πλευρά του γλυκού κόκκινου. Είναι ένα λεπτό χρώμα, που αντιπροσωπεύει μια ευαίσθητη καρδιά, που είναι στοργική και προσφέρει  φροντίδα.

Η νύφη που περιβάλλεται με το ροζ έχει μια μητρική χάρη και την επιθυμία για  να προσφέρει προστασία και  καταφύγιο. Η ρόδινη απόχρωση μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει  μια ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και μια νύφη που είναι πρόθυμη να μοιραστεί.

Πορτοκαλί: Αυθόρμητο και τολμηρό χρώμα. Οι νύφες που επιλέγουν το χρώμα του πορτοκαλιού, είναι έντονες. Επειδή το πορτοκαλί, είναι μια χαρούμενη και μοντέρνα απόχρωση, τείνει να είναι δημοφιλές, καθώς έχει υπερβολική ενέργεια. Με το πορτοκαλί δημιουργείται  ένα φωτεινό και χαρούμενο σκηνικό, που θυμίζει κάτι εξωτικό. Οι νύφες που προτιμούν το πορτοκαλί τείνουν να είναι άφοβες και περίεργες, με όρεξη για ζωή.

Κίτρινο: Το χρώμα μιας  ηλιόλουστης ημέρας. Το κίτρινο δηλώνει ευτυχία και ελπίδα. Αποπνέει ζεστασιά και  ζωτικότητα και συνήθως διαθέτει μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Οι νύφες που αγαπούν το κίτρινο είναι χαρούμενες, αισιόδοξες με  αξίες. Έχουν την τάση να κοιτάζουν προς το μέλλον και είναι  πνευματώδεις δημιουργικές και ιδεαλίστριες. Το κίτρινο αντιπροσωπεύει την φώτιση και την πνευματικότητα. Είναι ένα σπουδαίο χρώμα για την ημέρα του γάμου σας.

Κόκκινο: Μια παθιασμένη, ρομαντική επιλογή. Το κόκκινο είναι παρορμητικό χρώμα. Συμβολίζει την αγάπη και το πάθος. Σημαίνει χαρά, γιορτή, ευτυχία, ευημερία. Το αιώνιο σύμβολο των εραστών. Είναι μια ισχυρή επιλογή και αντιπροσωπεύει φλογερές νύφες που θέλουν να τραβούν όλα τα βλέμματα.


Πράσινο: Οι αποχρώσεις του πράσινου συμβολίζουν τη ζωή, τη φρεσκάδα, τη φύση και τη γονιμότητα. Είναι μια κοινή επιλογή για τις νύφες που αγαπούν το περιβάλλον και σέβονται τη ζωή. Είναι ένα εναρμονισμένο και ισορροπημένο χρώμα, ένα μείγμα από ζεστό κίτρινο και δροσερό μπλε. Μια ήρεμη και γαλήνια απόχρωση. Οι νύφες που επιλέγουν το πράσινο είναι στοργικές, ειλικρινείς και υπεύθυνες. Αναζητούν την σταθερότητα και την ισορροπία, με εκλεπτυσμένη χάρη.

Μπλε: Χαλαρωτικό, συμπονετικό και δροσερό, το μπλε είναι το χρώμα της ηρεμίας και των δικαιωμάτων. Δηλώνει  εσωστρέφεια και  συντηρητισμό σε νύφες που τείνουν να είναι ευαίσθητες και σοφές. Γαλήνιο και δροσερό, το μπλε εκφράζει επιφυλακτικότητα ανάμεσα στο ζευγάρι. Οι σύντροφοι, είναι πιστοί και προτιμούν μια ήρεμη και αρμονική ζωή.

Καφέ: Ένα φυσικό, ουδέτερο χρώμα της γης. Το καφέ αντιπροσωπεύει την καταλληλότητα και την αξιοπιστία. Συμβολίζει την άνεση και την ικανοποίηση. Το καφετί αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια. Το καφέ, συμβολίζει την νύφη που είναι ουσιαστική, σταθερή και υπεύθυνη. Από την πλούσια σοκολάτα και το σκούρο καφέ με κρέμα γάλακτος έως τα μαλακά μπεζ, αυτή η γήινη απόχρωση μπορεί να είναι έντονη ή ωχρή.

Μοβ: Συχνά σχετίζεται με την πολυτέλεια. Το μοβ είναι ένα παθιασμένο χρώμα, που συμβολίζει την αξιοπρέπεια, την ανεκτικότητα και την αξία. Οι βιολετί εραστές, τείνουν να είναι αντισυμβατικοί και προσεκτικοί, με μια πολύπλευρη προσωπικότητα.  Από τις αποχρώσεις της  λεβάντας και του λιλά, οι οποίες είναι ιδιαίτερα γοητευτικές μέχρι το βαθύ  μελιτζανί, το μοβ αντιπροσωπεύει τους  εραστές που είναι δημιουργικοί και ταλαντούχοι, ανεκτικοί και πνευματώδεις. Τον μοβ μπορεί να είναι προκλητικό ή πολύ γλυκό.

Μαύρο: Το μαύρο είναι μια συντηρητική επιλογή, που συμπληρώνει σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα. Αξιοπρεπές και μυστηριώδες, το μαύρο  δηλώνει  κομψότητα με σύγχρονες επιρροές. Το μαύρο είναι κλασική επιλογή, αλλά αναφέρεται  σε μια σύγχρονη νύφη που τολμάει να κάνει την διαφορά. Ως πλούσια επιλογή, το μαύρο είναι διαχρονικά κομψό.

Οι προαναφερόμενες προτάσεις χρωμάτων δεν είναι αυστηροί κανόνες ή ορισμοί χαρακτήρα, αλλά περισσότερο θα λέγαμε ότι έχουν σχεδιαστεί ως δείκτης, για το τι είναι σημαντικό για εσάς.

Είτε επιλέξετε ένα πικάντικο πορτοκαλί που να ταιριάζει με την πτώση των φύλλων το φθινόπωρο, είτε ένα παιονί ροζ μόνο και μόνο επειδή είναι το αγαπημένο σας χρώμα, προτιμήστε αυτό που σας πάει και κυρίως που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι η φυσική επιλογή σας, είναι ενδεικτική του πραγματικού εαυτού σας ,αλλά και του έμφυτου  στυλ σας.

Photos:www.canadianhostess.blogspot.com, www.weddingbee.com, www.bridalcookie.com, www.weddingsonthefrenchriviera.com www.projectwedding.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...