Ημέρα γάμου στο Hilton Αθηνών

Οι εκθέσεις με θέμα το γάμο για την νέα σεζόν, ξεκινούν από το Hilton. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου να πάρετε τον καλό σας και να πάτε μια βόλτα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Θα είμαστε και εμείς εκεί για να σας μεταφέρουμε όλες τις νέες προτάσεις.

Σας παραθέτουμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 το Hilton Αθηνών διοργανώνει για πρώτη φορά μια διαφορετική έκθεση γάμου στη μεγαλοπρεπή αίθουσα Τερψιχόρη με τη συμμετοχή εκλεκτών συνεργατών, αντάξιων του κύρους και της αισθητικής του ξενοδοχείου.

Για μια ολόκληρη μέρα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ, οι επισκέπτες του Hilton θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του γάμου και να πάρουν ιδέες για τη διοργάνωση μιας τέλειας δεξίωσης από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους: Kosta Boda, Type Center, Petridis flower creations, Mayfair Travel, Real Simple events, Best Music, Zazoo event rentals και Photoshop Company. Ανακαλύψτε μέσα σε μια μέρα όλα όσα χρειάζεστε, από τις μπομπονιέρες και τα γαμήλια δώρα μέχρι τα προσκλητήρια και το μουσικό πρόγραμμα. Οι μέλλουσες νύφες θα λάβουν συμβουλές για το τέλειο μακιγιάζ από τον Φρέντυ Καλομπράτσο, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις ονειρεμένες γόβες Manolo Blahnik. Η ημέρα θα κλείσει με επιδείξεις νυφικών δύο κορυφαίων οίκων μόδας: Kathy Heyndels (17:00) και Atelier Loukia (20:00).

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την πρόταση γάμου των ονείρων σας! Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου το Hilton βάζει τα γιορτινά του και για πρώτη φορά συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις σ’ έναν χώρο, προκειμένου να διοργανώσετε τον γάμο σας με ευκολία κι εγγυημένη επιτυχία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό  όλη την ημέρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281233 ή πατήστε εδώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...