Το νέο χρώμα του γάμου για την καινούργια χρονιά

Την ξέρετε την Pantone. Όχι; Ε, λοιπόν, καιρός να την μάθετε. Είναι  η παγκόσμια αρχή για το χρώμα. Έχουμε και τέτοια θα μου πείτε; Ε, ναι λοιπόν έχουμε.  Η Pantone λοιπόν, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι το χρώμα της επόμενης  χρονιάς θα είναι το “Honeysuckle” . Αυτό το χρώμα σε ελεύθερη μετάφραση ερμηνεύεται σαν “αγιόκλημα”. Καμία σχέση δεν έχει όμως με το  αγιόκλημα που μας έρχεται στο μυαλό εδώ στην Ελλάδα.

Στην πραγματικότητα, αυτό το χρώμα, δεν είναι των ανθών του λουλουδιού, για το οποίο πήρε το όνομά του, είναι αυτό που το γλυκό άρωμα του προσελκύει τα ζουζούνια στο νέκταρ του.

Το  αγιόκλημα μπορεί επίσης να παραπέμψει σε ένα κύμα νοσταλγίας για τις συνδεδεμένες με την μυρωδιά του, ξένοιαστες ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Είναι μια δυναμική κοκκινωπή-ροζ απόχρωση. Είναι ένα χρώμα που ανυψώνει την ψυχή μας , εμπνέοντας την εμπιστοσύνη, το θάρρος και το πνεύμα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε  στις εξαντλητικές  προκλήσεις, που έχουν γίνει μέρος της καθημερινής μας ζωής.

« Το Honeysuckle, αντλεί τις θετικές ιδιότητες του, από έναν ισχυρό δεσμό με τη μητέρα του, το κόκκινο χρώμα, το πιο φυσικό, viscerally ζωντανό χρώμα στο φάσμα», εξηγεί ο Leatrice Eiseman, εκτελεστικός διευθυντής του Pantone Color Institute.

Είναι μια ζωντανή, ενεργητική απόχρωση, ιδανική για την ημέρα του γάμου σας.

Οι συνδυασμοί του πολλοί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην ανθοδέσμη σας, στην γραβάτα ή το πουκάμισο του γαμπρού, στον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης, στην μπομπονιέρα, στο προσκλητήριο, στην τούρτα σας.

To Honeysuckle  είναι ένα  εγγυημένο χρώμα, για να παραγάγει μια υγιή λάμψη, όταν φοριέται από άνδρες και γυναίκες. Είναι εντυπωσιακό και δείχνει υπέροχο είτε το φοράτε πρωί, είτε βράδυ.

Μην σταθείτε μόνο εκεί.

Προσθέστε μια ζωηρή αίσθηση στο νέο σας σπιτικό ή ανακαινείστε  το σπίτι που ήδη έχετε.

Μπορείτε να βάψετε έναν τοίχο του σπιτιού σας με αυτό το χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε μαξιλαράκια, καλύμματα, βάζα, στολίδια και ότι άλλο βάλει ο νους σας.

Είναι ένα χρώμα θαρραλέο, ζωτικής σημασίας.

Ένα γενναίο νέο χρώμα, για έναν γενναίο νέο κόσμο. Αφήστε το τολμηρό πνεύμα του honeysuckle να σας εμπνεύσει.

Συνδυάστε το με lime, ροζ απαλό, σοκολατί, μαύρο, πορτοκαλί και δημιουργείστε μοναδικά, εντυπωσιακά αποτελέσματα για έναν πολύ ιδιαίτερο γάμο. Τον δικό σας γάμο.

Christian Laboutin  shoes

Photos:

www.preparetowed.com

www.pantone.com

www.neimanmarcus.com

www.weddingcometrue.com

blog.koyalwholesale.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...