Η Βασιλική Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Marketing  Management και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Οργάνωση -Διοίκηση Επιχειρήσεων  σαν στέλεχος μεγάλων εταιριών της Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία 12 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με 2 παιδιά .

Χρησιμοποιώντας την πολυετή της εμπειρία  και αναζητώντας μία πιο προσωπική επαφή με τον κόσμο, αποφάσισε να  σπουδάσει  Δημόσιες Σχέσεις με εξειδίκευση στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και  Διοργάνωση Events στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και  να ασχοληθεί με την οργάνωση γάμων, έχοντας σαν γνώμονα το πόσο σημαντικός είναι ο συντονισμός ενός γάμου από την αρχή μέχρι το τέλος για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο τόπος διαμονής της στην Αθήνα έγινε ταυτόχρονα και ο χώρος εργασίας της.

Το Κτήμα Καλυψώ  είναι ένας  χώρος στον οποίον διεξάγονται δεξιώσεις γάμου βαπτίσεων και εταιρικών events  τα τελευταία 6 χρόνια και η Βασιλική καταφέρνει να προσθέσει πάντα την τελευταία πινελιά που κάνει την  κάθε εκδήλωση  ξεχωριστή.

Το Weddingstylist είναι η νέα της προσπάθεια που στόχο έχει να παρέχει στο ζευγάρι από πρώτο χέρι τις εμπειρίες και τις γνώσεις  του προγραμματισμού  του γάμου τους .

Μαζί σας θα μοιράζεται συμβουλές , ιδέες και ότι πιο νέο υπάρχει στο κομμάτι αυτό, προσπαθώντας  να σας διευκολύνει  για να αποφύγετε τους αγχωτικούς  και περίπλοκους σχεδιασμούς.

Μπορείτε ακόμη και να επικοινωνείτε μαζί της ζητώντας την βοήθειά της σε οτιδήποτε σας απασχολεί.