Εκπτωτικό κουπόνι για τον γάμο σας από το Weddingstylist

Το Weddingstylist σε συνεργασία με  επαγγελματίες στο χώρο του γάμου, αναλαμβάνει να οργανώσει τον γάμο σας και σας κάνει δώρο ένα εκπτωτικό κουπόνι  διάρκειας 2 ετών*!

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε το κουπόνι μας και εξαργυρώστε το οποιαδήποτε στιγμή, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια*.

Συγκεντρώσαμε σε ένα κουπόνι μια σειρά από παροχές, αναγκαίες για μια πετυχημένη δεξίωση, ενώ δεσμευόμαστε για τις καλύτερες τιμές και εκπτώσεις. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια* θα ενημερώνουμε συνεχώς την σχετική σελίδα μας, για ότι νέες συμφωνίες πετυχαίνουμε για εσάς.

*Ισχύει αυστηρά για πραγματοποίηση του γάμου σας μεταξύ 12-2-2011 εώς 31-1-2013

Στόχος μας είναι ο γάμος που σας αξίζει!

Προσφερόμενες παροχές

1. Οργάνωση του γάμου σας από την ομάδα του WeddingStylist

20% έκπτωση στις ισχύουσες τιμές (μην ανησυχείτε, λέμε αλήθεια! Οποιαδήποτε στιγμή -μέσα στα επόμενα 2 χρόνια- αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας, εμείς θα σας δώσουμε 20% έκπτωση στις τιμές του τιμοκαταλόγου μας).

Κάθε ζευγάρι που θα παραλάβει το κουπόνι μας θα έχει 1 ώρα ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συζήτηση με μία από τις ειδικούς μας.

2. Κτήματα ή χώρος δεξίωσης

Διαθέτουμε πολλούς ιδιόκτητους και συνεργαζόμενους  χώρους -ανοιχτούς και κλειστούς- για την πραγματοποίηση τους γάμου σας. Ανάλογα με την εποχή του γάμου σας και τις προτιμήσεις σας, εμείς θα σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

– Κτήμα Καλυψώ 20% έκπτωση– ιδιόκτητος ανοιχτός χώρος 12 στρεμμάτων κατάλληλα διαμορφωμένος για τον καλοκαιρινό σας γάμο www.ktima-kalipso.gr

Επιπλέον διαθέτουμε 11 συνεργαζόμενα κτήματα γάμου στις περιοχές Κορωπίου, Βάρης, Μαραθώνα, Λαγονησίου, Τροκαντερού, Βαρυμπόμπης και Καπανδριτίου στα οποία θα πετύχουμε την βέλτιστη τιμή ειδικά για εσάς.

Σύντομα θα προσθέσουμε και νέους ανεξάρτητους χώρους.

3. Catering 25 ευρώ – Πλήρες γαμήλιο μενού συμπεριλαμβανομένων ποτών αναψυκτικών και γαμήλιας τούρτας www.apolafsi-catering.gr (ισχύει για το Κτήμα Καλυψώ και κάθε άλλο συνεργαζόμενο χώρο που δεν επιβάλει το δικό του catering)

4. Στολισμός 15% έκπτωση – Περιβάλλοντα χώρο , τραπέζια, μπουφέ, νυφικό τραπέζι

5. Μουσική κάλυψη της δεξίωσής 250 ευρώ – από επαγγελματία D.J μαζί με  φωτορυθμικά (ισχύει για το Κτήμα Καλυψώ και κάθε άλλο συνεργαζόμενο χώρο που δεν επιβάλει το δικό του catering)

6. Φωτογράφηση «Elegant Simplicity» €1400, έκπτωση 300 ευρώ – προ-φωτογράφηση ζευγαριού, γάμος-δεξίωση απεριόριστα, φωτογράφηση επόμενης ημέρας, guestbook, ψηφιακό άλμπουμ κλπ. www.yannislarios.com

7. Συνεργασία με χώρους ευεξίας – σπά, κομμωτήρια και αισθητικούς , με 20% έκπτωση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες ή μέρος τους εφόσον συνεργαστείτε μαζί μας στην οργάνωση του γάμου σας.

*Ισχύει αυστηρά για πραγματοποίηση του γάμου σας μεταξύ 12-2-2011 εώς 31-1-2013

Συμπληρώστε την φόρμα έκπτωσης εδώ

Κορωπί, Βάρη, Μαραθώνα, Λαγονήσι, Τροκαντερό, Βαρυμπόμπη, Καπανδρίτη.